Voorgaande religies

De Bahá'í-leringen benadrukken de eenheid van de grote wereldgodsdiensten.

Bahá'ís geloven dat elke boodschapper over de volgende sprak en dat Bahá'u'lláhs leven en leer de eindtijdbeloften van de voorgaande religies vervullen.

Nieuws en Media

Universele Huis van Gerechtigheid gekozen

DEN HAAG, 30 april 2018 (BWNS) – De uitslag van de verkiezing van de negen leden van het Universele Huis van Gerechtigheid, het internationaal bestuurslichaam van het Bahá’í-geloof, is bekendgemaakt.

Gisteren hebben de gedelegeerden van de 12e Internationale Bahá’í-conventie hun stemmen uitgebracht om het Universele Huis van Gerechtigheid te kiezen.

De gekozen leden zijn: Paul Lample, Chuungu Malitonga, Payman Mohajer, Shahriar Razavi, Stephen Hall, Ayman Rouhani, Stephen Birkland, Juan Francisco Mora en Praveen Mallik.

Leden worden gekozen voor een termijn van vijf jaar.De leden van het Universele Huis van Gerechtigheid zijn van links naar rechts: Paul Lample, Chuungu Malitonga, Payman Mohajer, Shahriar Razavi, Stephen Hall, Ayman Rouhani, Stephen Birkland, Juan Francisco Mora en Praveen Mallik. Het Universele Huis van Gerechtigheid is gekozen door gedelegeerden van de 12e Internationale Bahá’í-conventie in Haifa, Israël.

Bron

<< Ga terug naar de vorige pagina